A menü megvan, az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat megvettem, és néhányat le is teszteltem. Ilyen például a cauli-rice avagy a karfiolrizs, vagy a zoodles amit cukkini tésztaként (cugettiként) is hívnak. Ezek segítenek abban, hogy vizuálisan is könnyű legyen az átállás a szénhidrátmentes táplálkozásra. A karfiolrizs elsőre hagyományos rizsnek tűnik, és tökéletes kiegészítője mondjuk paradicsomos húsgombócnak. A tésztát imádom, így erről sem kell (teljesen lemondanom).
A reggeli edzés utáni shake-hez kókusztejet iszom, viszont a bolti nem jó, mert nem annyira magas a zsírtartalma, mint ami nekem kellene (viszont cserébe nagyon drága). Ezért házilag készítek. Ez nagyságrendekkel olcsóbb és jobb mint a bolti. Én a piacon vettem kimérve kókuszreszeléket (állítólag bevizsgált :-), mint alapanyagot.
Megvettem a tesztcsíkokat, illetve megrendeltük interneten a mérőt, ami a vérből állapítja meg a ketózist.
A hétvégén még szülinapozás is volt sok alkohollal és egyéb szénhidráttal, így sikerül nagyon-nagyon feltölteni a glikogén-raktárakat. Kíváncsi vagyok, hogy ez meddig tart ki az edzéseken!